Alparslan Anadolu Lisesi

Vizyon: Alparslan Anadolu Lisesini Anadolu yakasının en iyi okulu haline getirmek.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ülkesini seven gençler yetiştirmek. Üniversiteye en fazla öğrenci gönderen okul olmak. Okulun fiziki yapısını sürekli iyileştirmek. Öğretmen, öğrenci, veli işbirliğini en üst düzeyde sağlamak. Okul içinde ve dışında sosyal, kültürel faaliyetleri artırmak. Öğrenci merkezli eğitim-öğretim gerçekleştirmek. Rehberlik servisimizin hizmetlerini çeşitlendirerek etkinliğini artırmak. Okulun imajını sürekli yenilemek ve tanıtımını yapmak. Bulunduğumuz çevredeki halkın panel,konferans,eğitici kurs vb. çalışmalarla gelişmesine katkıda bulunmak. İlgili olduğumuz kurum ve kuruluşlarla olan işbirliğimizi geliştirmek.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikalparslan.meb.k12.tr

Adres - Çamçeşme Mah. Aydınlı Yolu Cad. Cami Sok. No.30 Pendik/İstanbul

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pendik Kaymakamlığına 200 metre uzaklıkta.

Adres - Çamçeşme Mah. Aydınlı Yolu Cad. Cami Sok. No.30 Pendik/İstanbul

Ulaşım Pendik-Kavakpınar, Pendik-Çamçeşme minibüsleri ve 133-K otobüsü ile ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 43 Km, İlçe merkezine 7 Km